2013. december 16., hétfő

InSpirál


Egyedül nehezebb betolni a kocsit, ha nem indul magától. Egyedül veszélyes expedícióra indulni a Kilimandzsáró megmászására. Egyedül merész fogyókúrába vagy edzésprogramba vágni. Legalább ketten könnyebb, biztonságosabb és egyszerűbb bármit megtenni, amit a fejünkbe veszünk. Ha egyikünk gyengébb, ott a másikunk, hogy még erősebb legyen. Ha egyikünk picit veszít a lelkesedéséből, ott a másikunk, hogy újra feltüzelje. Ha egyikünk elfárad, ott a másikunk, hogy magával húzza. InSpirálódva lendülhetünk be és maradhatunk is lendületben!

A spirál könnyen magával ránt, legyen bármelyik irányról is szó. Bár lefelé könnyen megy egyedül is… Aki viszont egy felmenő spirálba készül belépni, akkor fog sikerrel felérni a csiga-biga hátára, ha folyamatosan InSpirálódik, vagyis végig benne marad a spirálban. Embertípusa válogatja ugyan, de a gépszíj elég ügyesen el tud kapni. Az első pár lépést nagy lelkesedéssel, óriási elhatározással, sziklaszilárd meggyőződéssel teszed meg. Majd ezzel a fülig érő mosollyal és supermanként felemelt karral emelkedsz egyre feljebb.

Aztán az egyik kanyar kicsit élesebbre sikerül, Te pedig túl gyorsan haladsz, és kicsit megdörzsölöd a hátad az ablaktalan, szűk lépcsőház falán. Kicsit lelassulsz és észreveszed, hogy már nem bírod úgy a tempót, a lábaid fáradnak, a combod lassan már nem is érzed, bezzeg a szíved, majd kiugrik a helyéről. Automatikusan lefékezed magad. Törekszel a nyugalmi állapot visszanyerésére, ami a szíved zakatolását illeti, és szívesen benedvesítenéd az ajkaid egy frissítő palack vízzel, amit viszont lent felejtettél.

Jönnek az akadályok, jönnek a kisebb-nagyobb megállítások, a kis stop táblák, a szűk sikátorok és talán még egy őrült csapat is Veled szembe, akik próbálnak majd visszatoloncolni, vagy legalább pár lépcsőfokkal hátrébb sodorni.  Ilyenkor is InSpirálva vagy? Igen, még benne vagy a spirálban, de a lelkesedésed már biztos nem az első lépés hőfokán ég…

A folyamatos InSpiráció, az a láthatatlan másikunk, aki mindig ott van, ha fogytán az erőd, a kitartásod, és ha egyre távolinak tűnik a cél. A sportolónak edzője van, a diáknak tanára, a kutyának gazdája. Aki pedig változni, haladni, fejlődni szeretne, annak mentor segít. Szükség van egy motivátorra, aki biztosítja az utat, aki egy kicsivel mindig előttünk jár, hogy magához tudjon húzni, biztasson, és kinyújtsa a karját, ha épp el kell kapnunk.

Láthatatlan másikunkként kínálok egy InSpiráló csomagot, amely egész évben tartja benned a lelket, hetente küldi a megerősítést és naponta ad segítséget, hogy pörgésben maradj! Ha imádkoztál már valaha azért, hogy jobb legyen az életed, itt a lehetőség, hogy most Remek Életet kapj a Jézuskától: www.remekelet.hu


R.É.K.A.
Remek Élet kutató, nőinspirátor 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése