2013. december 11., szerda

JÓmaGAm


Fekszel, meredten egy pontra bámulsz, miközben halántékodról egy sós verejtékcsepp csurog a földre. A test – szellem – lélek egymásra találásának pillanata ez. Mikor még a szíved hevesebben dobog, a tested bágyadtan elernyed, a gondolataid még mindentől mentesek. Ilyenkor vagy JÓmaGAd! Mert Te jó vagy, úgy ahogy vagy.

Szenvedélyemé vált a jóga. Napi 90 perc matracnyi utazás. Teljes kikapcsolódás, feltöltődés, inspiráció és feszültséglevezetés. Szinte nincs olyan alkalom, mikor újabb motiváció, ötlet, vagy megoldás nélkül távozom. Gondolatokat kiürítve, magamra fókuszálva, megfeszülve és belazulva mindennap újjászületek.

A jóga sok mindenre tanít és emlékeztet engem, bár akkor még nem volt velem, mikor remekké vált az életem. A változást egyedül kellett megélnem, mint ahogy a gyakorlatok közben is egyedüli a lét: Te és JÓmaGAd, az a kép, amit a tükör mutat. Nehéz pillanat. Elfogadni a natúr valóságot. Nincs púder, ami leplezi a karikás szemet, nincs pulcsi, ami ápol és eltakar. Te vagy. Hát fogadd el, és szeresd magad!

Mi kell a változáshoz? Akarat, motiváció, kitartás, koncentrálás, fegyelem, szorgalom. 90 perc alatt próbára teszed magad. Nem tudsz hova bújni, a gyengeségeid, hiányosságaid láthatóak. Szembenézel velük, felveszed a kesztyűt, feszegeted a határaidat vagy helyette félrenézel?

A fejlődéshez igenis izzadni és néha megfeszülni kell. Majd megtörölközni és belelazulni és ismét újult erővel próbálni. Amikor már nem visz el máshová a fókusz, amíg megmarad az egyensúly, s míg állod a farkasszemet. Ahogy a tested napról napra hajlékonyabbá válik és a kezdetben elérhetetlen, egyszer csak elérhető, úgy rendeződik az élet is körülötted. De csak akkor, ha észreveszed. Ehhez tudnod kell, mire figyelsz, mi és ki a fontos Neked?

Sokszor mindent, amit szeretnél, egy tálcáról elvehetsz. Rajta, nyújtsd ki a karod, a Remek Élet Neked is jár, ha tényleg akarod:
http://remekelet.hu/karacsony2013
Remek Életet Kezdő Alapcsomag


R.É.K.A.
Nőinspirátor


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése