2015. február 28., szombat

Az Új Kezdet


Tartozni valamihez, valahova, valakikhez és valamiért. Ez határozza meg az életed alakulását. Mihez, hova, kikhez és miért tartozol? Ott vagy, ahol lenni szeretnél? Akik körülvesznek, támogatják a céljaid? Mi a közös benned és a környezetedben? 

Az Univerzum folyamatosan egyenlítődik, harmóniára törekszik, mint ahogy mi is legbelül. Mint ahogy érezzük is, ha valami nincs rendben - az már más kérdés, hogy mit kezdünk ezzel az érzéssel? De az érzés ott van és beszél. Ahhoz, hogy megértsd, értened kell a nyelvet, az érzelmek nyelvét. És ha már érted, használnod sem árt. Szólalj meg az érzelem nyelvén. 

Ki vagy? Mit szeretnél? Mi motivál? Az Új Kezdet valóban a kezdet. Kezdet ahhoz, hogy reggelente új erőre kapj, ha erre szükséged van. Kezdet, ha elakadsz: merre tovább? Kezdet, ha nem találod a helyed. Kezdet, ha valami hiányzik.

Most élő és tevékenykedő magyar emberek Az Új Kezdet szolgálatában. Mind azért tesznek, hogy adjanak. Adjanak hitet, erőt, gondolatot, irányt, jó szót, támpontot, támogatást, tudást, tapasztalatot és érzést.

Könyvek a csapat tagjaitól és egy ütős film, ami helyretesz vagy éppen kibillent, hogy az lehess, ott, és azokkal, akikkel dolgod van, akikkel közös a szív és közös a cél! Tudd: nem vagy egyedül az új kezdethez!

Március 13-ig előrendelési akció, kattints rá, olvasd el és figyeld meg, mit érzel közben, majd cselekedj!: azujkezdet.hu/remek

Szeretettel:
R.É.K.A.
Remek Élet kutató, nőinspirátor, a Remek Estek megálmodója



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése