2015. február 3., kedd

Mitől olyan nagy szám a Valentin-nap?

 

Az ókori történetek szerint a nap Juno istennő, a házasság pártfogójának ünnepe is volt: a fiatal leányok Juno templomába mentek, hogy ott egy szerelmi jóslatot kapjanak az igazi partner kiválasztásához.

De mit is értünk "igazi" alatt? Amikor mind a két nem panasza, hogy nincs már igazi férfi és nő.

Valentin-napra egy olyan programmal készülök, ahol alkalom adódik a férfiak fejében (szívében) és a nők szívében (fejében) kavargó gondolatokat, érzéseket ütköztetni, mert látjuk a helyzetet, hogy valahogy nem találjuk egymást, még akkor sem mindig, ha párkapcsolatban élünk... 

És azt tudjuk, hogy milyen értékeket keresünk a másikban? És vajon, mi magunk a helyünkön, a nemünknek megfelelő szerepben vagyunk-e?

Ilyen kérdések indítottak el a februári Remek Est megszervezésében. A válaszokhoz viszont úgy éreztem szükséges megszólítanom a Férfit, ha objektív képet szeretnék kapni.

Bedő Imrét, a Férfiak Klubjának alapítóját már pár éve ismerem. A Férfiak klubja, azért jött létre, hogy visszaállítsák, megőrizzék és örökítsék a férfiasság eredeti értékeit

Férfiasság és nőiesség, az igazi, eredeti értékek találkozása. 

De hogy ez a Valentin-nap ne csak a szerelemről szóljon, hanem arról is, hogy hogyan lehet azt megújítani, frissen tartani, beszélünk az alapokról, amire hosszú távon lehet építeni. Együtt. 

  • Gyere el egyedül és gyertek el együtt, ha érdekel, hogy hova tűnt a férfi és hova lett a nő?
  • Ha szeretnéd megtudni, hogy mik a 2015-ös férfi és nő értékek? 
  • Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan nyerjük vissza a nemek közötti egyensúlyt?

Ezen a Remek Esten feszegetjük a már benned is megfogalmazódott viselkedési, párkapcsolati kérdéseket és válaszolunk is rájuk.
Együtt, a férfi és a nő.

Előadótársam Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója.

Jegyvásárlás, bővebb infó: www.remekest.hu

Várom a találkozást!
R.É.K.A.
Remek Élet kutató, nőinspirátor, a Remek Estek megálmodója

Töltődj. Fejlődj. Szórakozz.
A Remek Élet Karnyújtásnyira. Akarod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése