2014. november 14., péntek

Kényeztetnéd az ízlelőbimbóidat?


A Remek Estek mindig komplex élményt kínálnak Neked! November 23-án színházba megyünk, finom falatokkal és nedűvel kényeztetjük az ízlelőbimbóinkat, miközben személyesen beszélgetünk a nőNYUGAT című előadás szereplőivel.

Hogy minden tökéletes legyen, leteszteltem a jövő vasárnapi vacsoránkat az Apacuka Varieté-ben.

Már a menükártya olvasásakor nagyokat nyeltem, elgondolva, hogy milyen lehet a Mascarponés lazac rilette, a diós szárított paradicsomkrém vagy mi újat tud nyújtani a házi libamáj pástétom?

Bevallom, nem egyedül, hanem segítő jobb kezemmel, Bettivel tettük próbára az Apacukát és mindkettőnk nevében nyilatkozhatok, hogy remek esténk volt már tegnap is! ;)

Bár a november 23-i vacsorának a különlegességét és varázsát a színházi és utána a színésznőkkel való személyes találkozás és beszélgetés élménye fogja adni - amit egyre fokozódó kíváncsisággal várunk mi is!

De visszatérve még az Apacuka menüre... Bettivel szinte egyszerre áradoztunk mindegyik fogásról, ilyen szavakat találva az éppen lenyelt falat után: "hmmm, ez isteni, tökéletes, Szíiciliában ettem ugyanilyen szárított paradicsomot..." Hogyha most egy gourmet magazinba kellene kritikát írnom, akkor ilyen jelzőket használnék: "kreatív, izgalmas, újragondolt ízek, gusztusos tálalás, a sütőből frissen kivett még meleg és ropogós baguette szeletek, ízléses elrendezés, figyelmes fel- és kiszolgálás, bőséges mosoly a pincérektől és nagy megelégedettség, a 'mikor jövünk újra?' érzéssel párosítva nálunk, távozáskor". 

Remek helyet választottunk - most már nyugodt szívvel jelenthetem ki - a november 23-i Remek Est Art programhoz! A háttérben már minden összeállt, a színésznők, az Apacuka és mi is, Bettivel nagyon várjuk a jövő vasárnapot! 

Ha szeretnél egy igazán különleges hangulatú Remek Estet, rendeld meg a jegyed: remekest.hu


R.É.K.A.
Remek Élet kutató, nőinspirátor, a Remek Estek megálmodója
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése