2014. november 11., kedd

Remek Est Art - ami egy cseppet sem árt...


Élünk. Közben a napok jönnek és telnek. Néha van közte egy-egy jeles alkalom, amikor valami különleges is történik, nemcsak a megszokott rutin: ébredés, készülődés, közlekedés, munka, intézkedés, vásárlás, otthoni teendők, alvás. 

Persze, ezek a napok is lehetnek örömtelik és emlékezetesek. A törekvés talán bennünk is van, hogy minden egyes napot egy új lehetőségként, egy csodaként éljünk meg. De azért a mókuskerék, valljuk be, néha beteker…  

Nőként helytállnunk, a feladatainkat ellátnunk, közben ragyognunk, kívánatosnak lennünk és önbizalommal mosolyognunk – ez a XXI. századi kihívásunk! Ami ellen kár lázadoznunk, kár sajnálnunk, hogy nem férfinak születtünk (mert bezzeg, nekik mennyivel könnyebb…), de kár lenne beletörődnünk „sanyarú” sorsunkba és kár lenne, hogy ahelyett, hogy élveznénk a NŐlétet, siránkoznánk miatta!  

Legyünk büszkék arra, hogy nők vagyunk, örömmel éljük meg a NŐséget és kesergés-panaszkodás helyett inkább beszéljünk! Beszéljünk rólunk, a nőről és a férfiról, arról, hogy miként éljünk teljes életet.

Egy csipet kultúra, egy csipet önismeret és egy csipet szórakozás:


Egy gondolatébresztő színdarab 5 remek színésznővel, akikkel az előadás után - csak mi - tovább folytathatjuk a beszélgetést finom falatok és ízletes nedű társaságában!

A teljes program és jegyrendeléshez gyere a remekest.hu oldalra!

Összesen 24 férőhely van, gyere, foglald le a Tiéd minél előbb! ;)

Töltsünk el együtt egy Remek Estet november 23-án!

R.É.K.A.
Remek Élet kutató, nőinspirátor, a Remek Estek megálmodója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése